West Imobiliare

☘🏡Locatia este formula magica in domeniul imobiliarelor.

De ce?

Pentru ca locatia unui apartament este direct proportionala cu pretul acestuia .Cu cat zona este mai buna cu atat si valoare unui apartament este mai mare.

Criterii de baza pentru selectarea locatie corecte ‼

✅Servicii publice

Prezența centrelor socio-culturale precum grădinițe, școli, universități, spitale etc. la un pas distanță de casă constituie un avantaj considerabil în alegerea unui apartament. Prezența acestora micșorează timpul pierdut în fiecare zi pentru deplasare spre destinația dorită.

✅Transport public

Viața de oraș înseamnă mișcare permanentă. De aceea, prezența transportului public (autobuze, troleibuze, maxi taxi) face viața mai ușoară fiecărui locuitor din oraș. Transportul public, de obicei, circulă pe străzile centrale, iar din acest motiv și prețurile la apartamente sunt mult mai mari.

✅Zone de recreere

Cu toții ne dorim să locuim într-un mediu ambiant curat și liniștit. De aceea, blocurile cu apartamente lângă parcuri sau lacuri sunt unele dintre cele mai solicitate, dar și cele mai scumpe.

✅ Terenuri de joacă / sportive

Pe lângă muncă sau odihnă pasivă (la natură) ne dorim și sa ne menținem în formă. De aceea, mulți preferă ca în preajma locuinței lor să fie terenuri sportive, terenuri de joacă (contează foarte mult pentru familiile cu copii mici).

✅Zone comerciale/ atracții turistice

Prezența Mall-urilor, magazinelor, supermarket-urilor aproape de casă constituie un avantaj enorm în alegerea locației.
Centrul istoric a unui oraș reprezintă un farmec aparte care deseori este un factor decisiv în alegerea locației la procurarea unui apartament.

Trimite-ne un CV, lasa-ne datele tale de contact revenim in cel mai scurt timp!

    Posteaza un review pentru
    West Imobiliare